Uvjeti korištenja

Dragi čitatelji, pristupili ste stranicama digitalnog školskog lista Krijesnica Osnovne škole Banija čime prihvaćate pravila i uvjete korištenja ovih mrežnih stranica na vlastitu odgovornost.

Osnovna škola Banija ne preuzima odgovornost za posljedice nastale iz pristupa i korištenja mrežnih stranica.

Sadržaj ovih mrežnih stranica izrađen je u dobroj vjeri i služi  u svrhu informiranja, no ne jamči pravodobnost svih informacija objavljenih na stranicama.

 Osnovna škola Banija zadržava sva prava da nadopuni, izmijeni ili ukloni bilo koji od sadržaja te uvjete pristupu i korištenju ovih mrežnih stranica.

Dozvoljeno je kopiranje sadržaja za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe uz poštivanje autorskih prava. Za svako objavljivanje, kopiranje te javno prikazivanje ovih mrežnih stranica u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pisano dopuštenje Osnovne škole Banija kao i drugih vlasnika autorskih prava. Zabranjuje se  kopiranje, mijenjanje dijelova sadržaja i korištenje ovih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih a posebno se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje sigurnosnih postavki te korištenje ovih mrežnih stranica suprotno njihovoj namjeni.

Osnovna škola Banija obvezuje se poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih mrežnih stranica (sve dok se one koriste u okviru dozvoljenih uvjeta korištenja). Osobni podatci korisnika prikupljat će se ako ih korisnik dobrovoljno dostavi. Tako skupljeni podatci koristit će se u svrhu kontakta i informiranja, statističke obrade posjeta te kako bismo dobili uvid u potrebe i zahtjeve korisnika.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) – informacije  i postavke koje mrežna stranica sprema na računalo korisnika. Korisnik je u mogućnosti promijeniti postavke internetskog preglednika tako da odabere odobravanje spremanja kolačića koji će se automatski obrisati  nakon zatvaranja preglednika.